Weep little lion man

Bitches dont know 'bout my circus.

brinnande fält

Image and video hosting by TinyPic
Hittade orange hot choclate från San francisco, snart ett år sedan vi var där så jag firade med matteläxa och den oranga pulverchokladen. Den är fin men smakar ren skit, jag kokade säkert vattnet fel.......mvh http://oi53.tinypic.com/29uwr9l.jpg

Emma's house is emty

imma be skyping w/ Maijz

When I was in Harvard I smoked weed everyday

JAK ER FIN. Äntligen hittat min episka drickhatt från Ullared som försvann efter la fiesta. Idag har jag stekt ägg och bränt kantareller, ägget var nästan ätbart. Precis kommit hem från kväll med svamprisotto och äppelbullar hos Liljemarkarna med Tilda, Elin och Andrea. Träffade Sigge för första gången idag också, han såg... manlig ut.

Real life – killed me on the school bus

Utan 94or och 95or försmäktar vi på denna ö.

All roads lead to roam with the buffaloes

ÄNTLIGEN FFS. Det här med att mina docs var storlek 10, dessa är storlek 7 och ändå lite för stora. HanaPees look-a-like inne på Foot news beskrev dom som rosentassar. De ni!

bara för att jag är inte är trött och min tröja är fin

Image and video hosting by TinyPic

Stay up for days igen

Okej, jag har inte bloggat för att jag är rädd för galen September dansandes på pepsiburk på blogg.se bakgrunden. Hon ser in i själen. Första skoldagen var chill samt hemsk och har redan beskrivits som deprimerad. Spionerade på vår nya spanska lärare Patricia Andersson som inte kan svenska. Idag rappade jag om mina vänner och vi gjorde samarbetsövningar och alla var oväntat smidiga förutom jag som rörde mig som en flock skadade klövdjur. I morgon ska vi simma, livrädda osv. Kommer vara så in i helvete kallt. PEPPEN PÅ DET!

OCH FÖRRESTEN BARA FÖR ATT VARA KLAR MED DET HÄR JAG VILL INTE HA KATT TRÖJAN, IRONISMURFARNA HOPPADE!

CRAVINGS!!!!!!1!1fem


And they would dance (la la la la la la la la)

Vilka är snyggast?

Talangen att se abstrakta mönster där andra bara ser brus

Image and video hosting by TinyPic
Mvh Klara 05:24.

Vegas on acid

Fäzt @ Joakim och Emil. Kvällens outfit var för liten Stalin hatt och mordvapen spetsigt
ansikte.

Ingen sjunger blues som Jeffrey Lee Pierce

Sov i Lisas lägenhet i fredags med Maja och Eira, det var trevligt trots att jag blev överröstad när jag krävde räkor samt tvingades diska. Sista bilden är fan legendarisk.

dör.


Om Stockholm brinner åker vi dit!

Middag med Emil @ Thaibåten. Stockholm är lika underbart och vackert som alltid.

Gold teeth and a curse for this town

Galen aioli action på bilden! Världens mest wunderbara dag igår med familjen bajs. Vi skulle grilla räkor och haloumi spett men eftersom det blåste som i en jävla flygmotor dog reagrillen, inte ens när Andrea slängde i en tändare och Elins ansikte blev uppätet av eld brann den. Så vi åt det rått, men det var ändå supergott. Men grottman som hon är fixa Elin tillslut en eld och vi grillade bananer med choklad. Sen nattbadade vi, jag kröntes till 95:a och vi skrek The Kinks låtar.

Mothafuckaa we rollin' !!!


Of to Malin, HEJDO.

hur långt bort vi än flyr är vi ändå alltid fast här

Image and video hosting by TinyPic
Vaknade klockan 8 av att Eira knacka på, skräll. Vi cykla iallafall med tösabitarna och Jesper för att säga ett sista hejdå till Emma som just nu sover i sin säng i Spanien. Hoppas hon mår bra, och lever, samt träffat någon som heter Pablo. Efter en sista kram och ännu ett hejdå åkte alla hem förutom jag och Eira som hade Gorbys och yoghurt picknick. Sen kom dom andra och vi köpte glass och jag och Eira gjorde super smörgåsar till lunch. Sen somnade jag i Eira soffa, för jag äger.

Armageddon was yesterday, today we've got a serious problem

ja ibland vill man bara FÖRSVINNA FRÅN LIVET

vi blir aldrig som dom från stan

bäst dag, sinnessjukt god lunch på Vero med Andrea sen styrde vi stan och såg på fulla människor som sålde kött. Kom hem till alltid lika vockert paket från Ina som inhöll finaste koppen som någonsin skådats. Puss på dig rysk_husmor_9jävla5. Ska nu fortsätta dricka kaffe ur den så jag kan hålla mig vaken till kl 8 när vi ska vinka av spanjoren.

DET BALLER UR

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHA

Oh ja herr tamburinspelare

_w7vjo on Make A Gif, Animated Gifs
Idag gjorde jag och Ina stan osäker med våra ballongdjur så det kom massa poliser.

The eternal sunshine of the spotless mind

helt åt helvete bra.